Martine Flipse

Martine Flipse (1974) is in december 2000 afgestudeerd aan de Katholieke Universiteit Nijmegen. Tijdens haar studie Nederlands Recht was Martine werkzaam als juridisch klantadviseur bij de Kamer van Koophandel voor Centraal Gelderland. Na haar afstuderen is ze in dienst getreden als jurist bij een accountantskantoor. Daar heeft zij zich gespecialiseerd op de diverse rechtsgebieden waar zij nu werkzaam is. Tijdens haar dienstverband trad zij onder andere op als adviseur van de secties Franchise en Opvolging en Overdracht van MKB Adviseurs BV. In die hoedanigheid is zij betrokken geweest bij vele bedrijfsoverdrachten, van het voeren van de onderhandelingen tot het uitwerken van de contracten.

Niet alleen is Martine veelvuldig betrokken geweest bij bedrijfsoverdrachten en franchisevraagstukken maar ook heeft zij menig ondernemer bijgestaan op het gebied van huurrecht, pacht en arbeidsrecht. Ten aanzien van arbeidsrecht zijn vele werkgevers en werknemers geadviseerd omtrent arbeidsrechtelijke vraagstukken en geschillen, van het adviseren omtrent reorganisaties als het effectueren daarvan tot het voeren van inhoudelijke ontbindingsprocedures bij de sector Kanton.

Op 29 augustus 2012 is Martine be√ędigd als advocaat en sinds 1 oktober 2012 heeft zij haar eigen praktijk.

Het kantoor is sinds 1 januari 2017 gevestigd in het centrum van Varsseveld. Martine zelf is woonachtig in de Achterhoek. De no-nonsense mentaliteit die de Achterhoek kenmerken, kenmerken ook Advocatenkantoor Flipse en dat maakt dat het kantoor laagdrempelig is en bescheiden.